no, taka jakaś jestem... inna Dodano: 2007-02-16 10:35
Tak na przywitanie, zamiast "cześć" :
CO TU SIĘ DZIEJE?? 8O wszyscy są z Poznania, Koszalina, albo Warszawy... A gdzie się podziały Katowice :? czuję się wyalienowana :oops:
Tak więc po krótkim wstępie pozdrawiam Poznaniaków :) I mam nadzieję, że pojawi się więcej ludzi ze śląska, żebym się nie czuła samotna
fusy niusy: Nadzchodzą Katowice :wink:
Swoją drogą dawno w Poznaniu nie byłam i nawet miałam tam jechać w ten weekend, ale jednak jade do Krakowa, bo bliżej mam.
Carpe diem baby !!!!!!!!!!!
Dodano: 2007-02-16 10:57
hehe masz rację sporo tutaj poznaniaków
głownie studiujemy w tym mieście, a nasze korzenie sięgają dużo dalej :->
Dodano: 2007-02-16 11:08
co katowice katowice heheheheh ja tu reprezentuje jak narazie slask bo jak ktoś jest ze slaska to tylko zaglądnie i pitnie napisze ze dwa 3 posty i go nima
heheheheheheheheh BUNT W SZEREGACH
hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-02-16 11:43
Dodano: 2007-02-16 12:35
nie ma co narzekać, tylko godnie reprezentować :twisted: z Koszalina kiedyś też z dwie osoby były, a teraz tu przez ciebie w czołówce jest wymieniany :twisted:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2007-02-17 17:42
khie, khie, no mam nadzieje, że zobaczę tu już za niedługo jakieś zbłąkane duszyczki mieszkańców Katowic...żebyśmy mogli godnie reprezentować nasze miasto :twisted:
Carpe diem baby !!!!!!!!!!!
Dodano: 2007-02-17 18:18
no cóż z mojej mieściny razem ze mna 2 osoby :wink: a pewnie wiekszac osób nawet nie wie gdzie leża Skierniewice 
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2007-02-18 10:21
| June napisał(a): |
| khie, khie, no mam nadzieje, że zobaczę tu już za niedługo jakieś zbłąkane duszyczki mieszkańców Katowic...żebyśmy mogli godnie reprezentować nasze miasto :twisted: |
Jak niezaprosisz i niepoinformujesz to dupa blada bedzie i tyle bedzie tego HEHEHE
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-02-18 11:16
Dodano: 2007-02-20 23:24
Z mojego Krakowa też tylko kilka osób tu naliczyłem, ale co tam, ważne, że choc tyle :wink:
Dodano: 2007-02-21 00:14
No racja duzo tu ludzi z poznania .. Ale co ja mam powiedziec, z mojego miasta tez nikogo jak i z ca
- ego wojewudztwa nie za duzo :?
...